Ben jij een liefhebber van Vers “Lekker”, ‘fris’ en uniek maar je hou je van een beetje pit? Dan is een Patatje Pit Joppie® waarschijnlijk wel jouw ding!

Met Joppie® Beetje Pittig en wat lekkere toppings maar je er echt een feestje van. Wij leggen je het graag uit!

1 Stap 1

In een koekenpan bak je per persoon zo’n 100 gram rundergehakt rul. Voeg een klein beetje peper zout of wat kruiden toe om het op smaak te brengen.

2 Stap 2

Neem per persoon zo’n 250 gram friet. Bij voorkeur verse friet maar friet uit het vriesvak werkt ook prima. Bak de friet goudbruin krokant en zout de patat lichtjes.

3 Stap 3

Snipper ondertussen een rode uit en snij een kleine tomaat in compacte blokjes. Zet de gefrituurde uitjes klaar en zorg dat je wat geraspte kaas en knapperige ijsbergsla bij de hand hebt.

4 Stap 4

Schep de friet in een bakje of op een bord. Als je er een stukje vetvrij papier onder legt smoelt het net even beter! Top de friet af met een bedje van ijsbergsla, blokjes tomaat en rode ui. Daar overheen wat flinke swirls Joppie® Beetje Pittig. Net voor je ‘m serveert strooi je er wat knapperige gefrituurde uitjes en wat geraspte kaas overheen.

Vers Lekker, eet smakelijk!

Ingrediënten

Voor 1 persoon
  • 250 gram verse friet (p.p.)
  • 100 gram rundergehakt (p.p)
  • Een hand vol gesneden ijsbergsla
  • Een mooie tomaat
  • Een rode ui
  • Een kleine hoeveelheid geraspte kaas
  • Joppie® Beetje Pittig (of Original)
Share this article