Ga naar de inhoud
vers-lekker-uit-neede

Harry en Robert Niemeijer zijn maar wat trots op Joppie®. Samen zagen de broers al snel de potentie van de saus die al in 2002 door Harry werd ontdekt bij Annie’s Snackbar. Want Joppie® komt niet uit de koker van de ontwikkelafdeling van één of andere multinational maar gewoon uit de keuken van Janyne de Jager van de snackbar uit Glanerbrug! Met haar toestemming nam Harry de saus mee naar Neede waar iedereen direct enthousiast was!

joppie-saus-warehouse
Joppie-truck-nw

Ontstaan in Glanenburg groot geworden in Neede

Het uiterst geheime recept van de saus uit Glanerbrug werd met Elite gedeeld en daar ging men direct aan de slag! Na maanden van experimenteren, testen en vooral héél veel proeven was de saus nét zo lekker als het origineel. Al snel was men in Neede overtuigd en werd duidelijk dat Joppie® Original Vers Lekker is. Op alles, bij alles, altijd en eigenlijk ook overal. Op de patat in je favoriete snackbar, op je hamburger tijdens je verjaardag, bij de vis op de markt en op de kip bij de BBQ. Het maakt eigenlijk niet uit want eigenlijk is er altijd wel een Joppie® moment te bedenken, de mogelijkheden variaties zijn oneindig!

Miljoenen liefhebbers

Bij Joppie® koesteren we onze fans én natuurlijk alle ondernemers die ons hielpen om Joppie® groot te maken en geloofden in het succes. We zijn ze allemaal even dankbaar! Want nog steeds groeit Joppie®. Ondertussen weten ook onze Ooster- en Zuiderburen Joppie® te vinden! En we zijn nog lang niet klaar hoor! We willen zo veel mogelijk mensen laten genieten van Joppie®. Altijd, bij alles en overal. Vers Lekker!

Afbeelding

Joppie® en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Joppie® is een merk van het familiebedrijf Elite B.V.. Als onderdeel van deze gezellige en ambitieuze familie streven we naar continuïteit en een gezonde groei. Dat doen we altijd door onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij centraal te stellen. Wij stellen ons als doel om samen met onze medewerkers unieke, kwalitatief hoogwaardige en bovenal smaakvolle sauzen te producen zonder daarbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uit het ook te verliezen. Meer weten over onze inspanningen op dit gebied? Check dan de website van Elite B.V. 

joppie-familie-2

 

Joppie® is een geregistreerd handelsmerk van Elite Beheer B.V.