Voor de perfecte, watertandend lekkere hamburgers hebben wij een simpel en eenvoudig recept voor je. Genieten maar!

1 Stap 1

Meng 400 gram rundergehakt met 1 rauw ei, een snufje zout en peper en 1 theelepel Worcestersauce voor het zuurtje.

2 Stap 2

Vorm 4 burgers van het gekruide gehakt en bak deze in een grillpan op middelhoog vuur tot ze gaar zijn en snij ondertussen de rode ui in ringen.

3 Stap 3

Snij de sesambolletjes open en rooster deze even kort op de open zijde totdat ze licht goudbruin zijn.

4 Stap 4

Beleg de broodjes met wat sla, plaats de burgers er op, rode ui erop, plakje tomaat erbij en natuurlijk de augurkjes. Top het geheel af met een fijn kneepje Joppie® Original of Beetje Pittig.

Tip: Voor een extra krokante twist kun je nog wat Lays Patatje Joppie® ribbelchips toevoegen. Dat geeft een heerlijke bite en is net ff anders!

Benodigdheden

Voor 4 personen
  • 400 gram mager rundergehakt
  • 1 rauw ei
  • zout & peper
  • 1 theelepel Worcestersaus
  • 2 rode uien
  • 4 sesambollen
  • 1 tomaat
  • Een klein zakje sla naar keuze
  • 1 fles 500 ml Joppie® Original
  • Een handje Patatje Joppie® ribbelchips
Share this article