Vers lekker, maar waar komt Joppie® nu vandaan?

Sinds 2002 wordt Joppie® gemaakt in de Achterhoek. De mannen en vrouwen van Joppie® waren er maar wat trots op. Vanuit Neede werd Nederland langzaamaan veroverd en zetten steeds meer cafetaria’s en horeca-zaken Joppie® op de kaart. En ondertussen gluurt Joppie® ook meer- en meer over de grens. Joppie® groeit en steeds meer fans weten de unieke smaak en veelzijdigheid te waarderen. En bij Joppie® willen we deze fans niet teleurstellen. Daarom bereiden we ons voor op een toekomst met nόg meer Joppie! Stiekem moeten we Joppie® hiervoor wel een beetje verhuizen. Eigenlijk is Joppie® nu Vers Lekker uit Twente, al liggen onze roots natuurlijk nog altijd in het Achterhoekse Neede! In Holten werd een fantastische nieuwe fabriek ingericht waar we naast Joppie® nog een heleboel lekkere anders sauzen maken. Hier rolt o.a. de befaamde Jamballa®, Currysaus, knoflooksaus en nog heel veel meer lekkers van de band. In onze sausfabriek werken we met een hecht team van sausspecialisten die iedere dag klaar staan om het nét een beetje beter én soms ook net even anders te doen.

Share this article