Altijd al benieuwd geweest hoe die enorme hoeveelheid Joppie® z’n weg vindt naar onze klanten?

Dat begint allemaal in onze gloednieuwe fabriek in Holten, waar de Joppie® geproduceerd wordt. Daar gaat natuurlijk al een hele logistiek aan vooraf. Maar uiteindelijk belandt het in de auto’s van onze chauffeurs. Op die collega’s, met hun kenmerkende gele Joppie® bolides, zijn we maar wat trots.

Zij zorgen er niet alleen voor dat onze snacksaus Joppie®, en de Elite snacks en salades bij onze klanten komen. Zij zijn ook hét gezicht van Joppie® en Elite en dat vinden ze stiekem best leuk!
Neem nou onze saustrucker Peter. Hij is de trotse bestuurder van deze gloednieuwe stoere gele Daf! Peter werkt al ruim 5 jaar bij ons en kent al onze klanten op z’n duimpje.

Het is toch geweldig om met zo’n auto te mogen werken. Het is fantastisch om iedere dag weer andere klanten blij te maken, dat houdt het werk afwisselend!

Peter rijdt iedere dag zijn route langs verschillende klanten in Nederland en tegenwoordig ook steeds vaker én verder in Duitsland. Geen dag is hetzelfde en hij is een graag geziene gast bij ‘zijn’ klanten.

Wist je dat hij naast Joppie® ook de snacks, salades en sauzen van Elite levert? Onze auto’s hebben zowel een koel- als diepvriescompartiment zodat de spullen op de juiste temperatuur worden aangeleverd!

 

Share this article