Ontstaan in Glanerbrug, groot geworden in Neede

Joppie® Original werd niet ontwikkeld in een laboratoriumkeuken van een megalomane multinational, maar gewoon door Janyne de Jager bij Annie’s Snackbar in Glanerbrug. Daar werd het sausje met verse uitjes, romige mayonaise en zorgvuldig gekozen kruiden en specerijen in eigen keuken tot een daverend succes gemaakt! Gasten gingen er steeds meer en vaker naar vragen.

Want al snel werd duidelijk dat Joppie® Original vers lekker is. Op alles, bij alles en eigenlijk ook overal. Op de patat bij Annie’s Snackbar, op je hamburger tijdens je verjaardag, bij de vis op de markt en op de kip bij de borrel. Eigenlijk is er altijd wel een Joppie® moment te bedenken, de mogelijkheden variaties zijn oneindig!

Beetje gegroeid

In het Achterhoekse Neede waren ze snel overtuigd van de smaak van Joppie® Original. Bij de ambachtelijke Snack- en sauzenfabrikant Elite B.V. is men altijd in voor iets nieuws of origineels. Het geheime recept van Annie’s Snackbar werd met Elite gedeeld en na maanden van experimenteren, testen, proeven was het nét zo goed als het origineel. Het Achterhoekse familiebedrijf kocht het recept en werd eigenaar van het merk Joppie®.

Het duurde daarna niet lang en in 2002 werd Joppie® in heel Nederland op de kaart én op het menu gezet. Het verse sausje met de unieke smaak werd een smaakhit in de horeca. Wat begon met een aantal trouwe fans in de Achterhoek breidde zich al snel uit naar miljoenen liefhebbers door het hele land.

Bij Joppie® koesteren we de liefhebbers én natuurlijk alle ondernemers die ons hielpen om Joppie® groot te maken en die geloofden in het succes. Voor die echte fans van Joppie® hebben we nu een beetje nieuws te melden. Na jaren van wikken en wegen, testen, twijfelen en weer opnieuw proberen zijn we er uit… en daar is ie dan hij is een beetje pittig maar wel écht Joppie®. En daarom noemen we ‘m Joppie® Beetje Pittig.

Beetje proeven? Je vindt Joppie® Beetje Pittig uitsluitend bij cafetaria’s in Nederland. Vraag er naar of kijk bij onze verkooppuntenzoeker waar Joppie® Beetje Pittig te koop is.